Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia: Interdicţie de călătorie pentru R.Moldova

Twitter
italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.926 de morţi în Italia, cu 12 decese produse în ultimele 24 de ore, iar, în contextul măsurilor antiepidemice, Guvernul italian a impus restricţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare, inclusiv Republica Moldova, anunță MEDIAFAX.

Ministerul italian al Sănătăţii a comunicat, joi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.926 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 242.363.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 229 noi cazuri de coronavirus şi 12 decese, potrivit Ministerului italian al Sănătăţii, citat de cotidianul La Stampa. Numărul total al persoanelor vindecate a ajuns la 193.978. În momentul de faţă, în Italia sunt 13.459 de persoane care au coronavirus.

Guvernul Italiei a impus interdicţii de călătorie pentru cetăţenii din 13 ţări extracomunitare în care s-au înregistrat creşteri ale cazurilor de coronavirus în ultimele zile. Este vorba de Republica Moldova, Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, a anunţat Ministerul italian al Sănătăţii, potrivit cotidianului La Repubblica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.