Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţul inundaţiilor din Turcia a ajuns la 20 de morţi

Digi24
inundatii turcia

Bilanţul deceselor în urma inundaţiilor masive care au lovit săptămâna trecută două provincii din sud-estul Turciei, devastate de cutremurul din 6 februarie, a crescut la 20, după ce trupurile unei femei şi al fiicei ei de un an au fost descoperite de echipele de intervenţie, a informat presa locală, relatează dpa.

Trupurile Fatmei Tekdal şi cel al fiicei ei, Zeynep Zümra, au fost găsite în provincia Adiyaman, a anunţat ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, luni seara, pe Twitter.

Un container transformat în adăpost de urgenţă, unde locuiau Tekdal şi fiica ei, a fost lovit de viitură, potrivit Agerpres.

Agenţia de ştiri Demirören a informat că numărul morţilor în urma inundaţiilor a crescut la 20. Eforturile de căutare a celor dispăruţi s-au încheiat, a raportat agenţia de ştiri TRT.

Regiunea a fost deja lovită de un cutremur devastator luna trecută, care a ucis circa 48.000 de persoane şi a forţat aproximativ 2 milioane să se refugieze în adăposturi temporare, precum corturi şi containere.

Mai multe corturi care adăposteau supravieţuitori ai cutremurului au fost inundate în provincia Adiyaman şi în regiunile vecine Sanliurfa şi Hatay.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.