Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru Euro-2020 scoase la vânzare. Cât costă cel mai ieftin tichet pentru partidele de pe Arena Naţională

euro 2020

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, că UEFA a deschis vânzările de bilete pentru Campionatul European din 2020. Tichetele pot fi achiziţionate de pe platforma www.euro2020.com/tickets, potrivit news.ro.

Campionatul European va începe la 12 iunie 2020 şi se va desfăşura în 12 oraşe europene, printre care şi Bucureşti. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziţiona bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Ediţia cu numărul 60 este una specială, de celebrare a Euro, şi va avea o desfăşurare fără precedent: un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor.

Citește și: Viorica Dăncilă îi dă replica lui Klaus Iohannis! Răspuns-fulger

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Biletele pentru partidele de pe Arena Naţională din Bucureşti s-au pus în vânzare la următoarele preţuri:

Categoria 3 (peluze)

30 euro

Categoria 2 (colţurile stadionului)

75 euro

Categoria 1 (tribunele I şi II)

125 euro

Citește și: Ruptură între USR și PLUS? Dan Barna a ocolit răspunsul

Înscrierea pentru achiziţionarea de bilete în perioada 12 iunie – 12 iulie 2019 este cea mai bună posibilitate pentru români să-şi asigure intrarea la EURO 2020 organizat la Bucureşti, menţionează frf.ro. UEFA a ţinut cont de puterea de cumpărare mai mică din Azerbaidjan, Ungaria şi România, astfel încât biletele sunt mai ieftine cu 40 la sută la Baku, Budapesta şi Bucureşti decât în ţările occidentale. În plus, biletele la meciul din optimi au acelaşi preţ ca la meciurile din grupe. În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA.

O a doua perioadă de vânzare de bilete va fi programată în decembrie 2019, pentru suporterii echipelor calificate la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.