Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard s-au pus în vânzare

www.cityfemme.com
Teatrul Masca

Biletele pentru cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc în perioada 12 - 21 octombrie și va prezenta spectacole noi din nouă țări, au fost puse în vânzare online, miercuri, arată un comunicat al Teatrului Nottara din București.

Biletele pentru reprezentațiile programate la Festivalul Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard sunt deja disponibile, iar primii cumpărători se vor bucura de o promoție. Sute de bilete sunt disponibile la prețuri speciale, de 17 lei, 28 de lei și 32,40 de lei, în funcție de categorie și de locul de desfășurare. Pentru început, tichetele vor putea fi cumpărate doar în sistem online, iar, din 21 august, acestea vor fi disponibile și la agenţia Teatrului Nottara, scrie Mediafax.

Fest(in) pe Bulevard are loc în perioada 12 - 21 octombrie și va cuprinde peste 30 de producții, grupate în mai multe secțiuni, la care participă artiști din nouă țări: România, Franța, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Italia, Serbia, Kazahstan.

Conceptul festivalului aparține teatrologului Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, iar selecția spectacolelor a fost realizată de Narcisa Mocanu (curator teatral) și Raluca Rădulescu (jurnalist teatral).

Montările sunt prezentate pe secțiuni. Astfel, va fi un grupaj cu tema "Criza comunicării", secțiune competitivă, în cadrul căreia vor fi supuse atenției spectatorilor producții pe tema comunicării.

"Bulevardul Comediei" este o altă secțiune competitivă, care propune spectacole de mare succes. Juriul va fi alcătuit din cinci membri aleși din public.

În seria "Premiere în Fest(in)" sunt prezentate cele mai noi producții ale Teatrului Nottara, altele decât cele legate de temele celorlalte secțiuni.

Există și o secțiune de "Invitați speciali", care adună producții de bună calitate și de succes, ce aparțin unor teatre partenere și completează, prin temele abordate, tematicile festivalului. În plus, festivalul mai cuprinde evenimente conexe care includ colocvii, spectacole-lectură pe texte adecvate temei centrale, discuții cu publicul după reprezentații, evenimente stradale, lansări de carte (de teatru), expoziții de fotografie de teatru, întâlnirile AICT.RO și aniversări ale unor personalități teatrale.

Festivalul va fi prefațat, pe 27 septembrie, de un eveniment stradal, "#Trecătorul # Spectator", Mihai Lungeanu semnând regia și conceptul manifestării care pornește, la ora 17.00, de la Nottara. În deschiderea festivalului, pe 12 octombrie, este programată rmontarea regizorului rus Roman Feodori "Molière | eréiloM", după Jean-Baptiste Molière și Mihail Bulgakov, spectacol al teatrului Nottara aflat încă în repetiții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.