Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru spectacolele programate în cadrul FNT, puse în vânzare

www.clasicradio.ro
Teatru de Stradă

Biletele pentru spectacolele celei de-a 28-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru (FNT) vor fi puse în vânzare online, începând de miercuri, și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, începând de joi, informează Mediafax.

Biletele pentru spectacolele celei de-a 28-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru vor fi puse în vânzare online miercuri, la ora 22.00, și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, joi, la ora 10.00. Anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole, spun organizatorii.

Pentru spectacolul "Povestea prințesei deocheate", o producție a Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu, care va fi jucat pe 28 octombrie, de la ora 18.00, la Fabrica de Cultură din Sibiu, biletele vor putea fi cumpărate de pe site-ul tns.ro și de la Agenția teatrală din Sibiu.

Cea de-a 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 19 și 29 octombrie, și este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.