Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru Super Bowl LVIII ating prețuri record

Super Bowl

Biletele pentru Super Bowl LVIII ating prețuri record

Deoarece meciul pentru titlu din NFL se va desfășura pentru prima dată în Las Vegas, combinat cu efectul Taylor Swift de partea echipei Kansas City Chiefs și cu fanatismul celor de la San Francisco 49ers de pe Coasta de Vest, prețurile biletelor au atins un nivel record pentru Super Bowl LVIII, potrivit Mediafax.

Potrivit agregatorului de bilete TicketIQ, prețul mediu de listă de pe piața secundară de bilete pentru meciul din 11 februarie de pe Allegiant Stadium a atins un nivel record de 10.752 de dolari. Biletele pentru Super Bowl LV din Tampa, Florida, au ajuns la o sumă mai mare, dar pandemia a limitat capacitatea la doar 25.000 de locuri.

Prețurile medii pentru Super Bowl LVIII au ajuns la nivelul record de 9.815 dolari pe piața online TickPick, o creștere de 70% față de meciul pentru titlu de anul trecut, a anunțat Front Office Sports, citat de Reuters.

Aflată la a patra apariție la Super Bowl în cinci sezoane, Chiefs este o echipă populară de ani de zile. Sprijinul pentru Chiefs a fost întărit de relația dintre Swift și starul Travis Kelce, care i-a făcut pe fanii vedetei pop să se îndrăgostească și de echipa din NFL, de la un capăt la altul al țării.

Echipa 49ers, care își propune să se alăture New England Patriots și Pittsburgh Steelers cu cele mai multe victorii în Super Bowl (șase), este foarte populară pe rețelele de socializare. De asemenea, conribue și faptul că San Francisco este plin de vedete ofensive - Christian McCaffrey, George Kittle, Deebo Samuel, Brandon Aiyuk și Brock Purdy.

Rețeta e completată de faptul că Las Vegas, o destinație pentru milioane de petrecăreți, este gazda celui mai mare eveniment sportiv din țară.

"Acesta este probabil unul dintre meciurile cu impact mai mic, de fapt, iar cererea este încă în creștere", a declarat fondatorul și CEO-ul TicketIQ, Jesse Lawrence, pentru Front Office Sports.

"Toate pariurile sunt încă deschise referitor la limita la care vor ajunge în următoarele două săptămâni, dar cred că cererea echipelor este un factor mai puțin important în acest an, iar locația din Vegas ajută cu siguranță la acest lucru."

Doar pentru a intra la acest Super Bowl, fanii vor plăti peste 7.000 de dolari, una dintre cele mai mari cifre non-COVID pentru evenimentul anual.

Cu toate acestea, dacă Detroit Lions s-ar fi impus în fața celor de la 49ers în meciul pentru titlul NFC, prețurile biletelor ar fi crescut probabil și mai mult. Leii, care nu au jucat niciodată în Super Bowl, au câștigat primul lor meci de playoff din ultimii 32 de ani și au câștigat două meciuri din postsezon pentru prima dată din 1957.

"Cererea Leilor pentru acest lucru ar fi fost la cote maxime", a spus Lawrence.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.