Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Billy Porter, care o va interpreta pe Zâna cea bună în noua versiune a filmului 'Cinderella', va fi un personaj fără gen

Extravagantul actor Billy Porter, care o va interpreta pe Zâna cea bună în noua versiune a filmului "Cinderella"("Cenuşăreasa") produs de Sony, a dezvăluit că personajul său nu are un gen definit. "Magia nu are gen", a spus artistul american, citat de cotidianul spaniol El Pais, potrivit Agerpres.

Billy Porter, starul din "Pose", care a întors toate privirile pe covorul roşu după ce şi-a făcut apariţia la gala din acest an a premiilor Oscar purtând o vestimentaţie originală - o combinaţie între frac şi rochie de seară - va juca rolul zânei care o ajută pe Cenuşăreasa să îl cunoască pe prinţ la un bal, în această nouă variantă musical a popularului basm.

Cunoscut din serialul "Pose", care prezintă viaţa şi societatea din New York din anii 1980 şi lumea fascinantă a "culturii balurilor" din cadrul comunităţii LGBT, Billy Porter a devenit în 2019 primul actor homosexual de culoare premiat cu Emmy pentru rol principal într-un serial dramatic.

"Vom prezenta un personaj fără un gen anume, cel puţin aşa îl voi interpreta eu. Şi este cu adevărat puternic", a precizat Billy Porter, care este de părere că această nouă versiune a filmului "Cenuşăreasa" va deveni "un basm clasic destinat noilor generaţii".

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Noua variantă "Cinderella" va fi o versiune orientată spre musical a poveştii clasice a unei tinere orfane, care are o mamă vitregă foarte rea. Celebrul film animat lansat de Disney în 1950 a avut până acum două remake-uri: unul în 1997 cu Brandy şi Whitney Houston în rolurile principale şi o variantă regizată de Kenneth Branagh în 2015, cu Lily James în rolul principal - acea peliculă a avut încasări de 543 de milioane de dolari.

Reinterpretarea în cheie modernă a "Cenuşăresei" va reprezenta debutul cinematografic a cântăreţei Camila Cabello, care va fi însoţită în primii săi paşi la Hollywood de cineasta Kay Cannon, care a realizat comedia "Blockers" (2018). Kay Cannon va regiza şi va fi scenarista acestei noi versiuni "Cinderella".

Cântăreaţa americană de origine cubaneză Camila Cabello va juca şi va cânta în acest ''remake'', care este un proiect iniţiat de prezentatorul de televiziune şi actorul James Corden (cunoscut din ''Carpool Karaoke'' şi ''The Late Late Show with James Corden''), asociat al casei de producţie Fulwell 73, care va realiza filmul.

Camila Cabello, care se implică în calitate de coautor în toate proiectele sale, va participa şi la scrierea acestui musical. O Cenuşăreasă de origine hispanică rupe tradiţia îndelungată a Cenuşăresei albe, care, de cele mai multe ori, este o tânără cu părul blond.

Un alt actor care va face parte din acest proiect este Pierce Brosnan ("Mamma Mia", "James Bond"), care va interpreta rolul Regelui ce caută o soţie pentru fiul său, distribuţia filmului fiind completată de Idina Menzel şi Nicholas Galitzine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.