Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance, cel mai mare schimb crypto din lume, și-a suspendat toate tranzacțiile. Angajații 'Îngeri' îi ajuta pe clienții din China să ocolească controalele

binance

Bursa de criptomonede Binance a întâmpinat probleme majore cu tranzacționarea spot pe platformă. Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, a depus eforturi semnificative pentru a fi lider în transparență în industrie de la scandalul FTX . Cu toate acestea, un nou raport susține că persoanele din interiorul Binance îi ajută pe utilizatori să ocolească protocoalele de securitate, conform cointelegraph.com.

Binance a suspendat, astăzi, 24 martie, toate tranzacțiile spot, conform unui anunț făcut de contul oficial de Twitter al Binance.

„Suntem conștienți de o problemă care afectează tranzacționarea spot pe Binance. Toate tranzacțiile spot sunt momentan suspendate temporar, deoarece lucrăm pentru a rezolva acestă problemă cât mai curând posibil”, a scris Binance.

CEO-ul Binance, Changpeng „CZ” Zhao, a apelat ulterior pe Twitter pentru a raporta că analiza inițială a indicat probleme de eroare cu motorul de potrivire. El a observat că eroarea a fost descoperită într-un ordin de trailing stop și este de așteptat să fie remediată în până la 120 de minute.

„Depunerile și retragerile sunt întrerupte ca o procedură de operare standard. Fondurile sunt #SAFU”, a scris CZ.

Potrivit unei investigații CNBC, angajații și voluntarii de la Binance ar fi ajutat clienții din China să submineze controlul Know Your Customer Controls (KYC) al schimbului .

Raportul indică camerele de chat oficiale ale Binance în limba chineză, în care au fost înregistrați peste 220.000 de utilizatori. Acolo, utilizatorii pot accesa mesajele partajate cu tehnici pentru a ocoli protocoalele KYC, rezidența și verificarea schimbului.

Aceste mesaje ar fi provenit din conturi care au fost identificate ca angajați ai Binance sau voluntari instruiți care poartă titlul „Îngeri”.

Tehnicile împărtășite au inclus falsificarea documentelor bancare, atestarea adreselor false și alte manipulări simple ale sistemului. Un purtător de cuvânt al Binance a spus:

„Am luat măsuri împotriva angajaților care ar fi putut încălca politicile noastre interne, inclusiv solicitând în mod greșit sau făcând recomandări care nu sunt permise sau în conformitate cu standardele noastre.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.