Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance.US are un nou președinte după demisia CEO-ului Brooks

binance.com
binance criptomonede

Binance.US, al cărui director executiv a demisionat recent, a numit un nou președinte. Brian Shroder, care a fost anterior director executiv la Ant Group Co. și Uber Technologies Inc., va supraveghea strategia, execuția, strângerea de fonduri, dezvoltarea afacerilor și a companiei, precum și gestionarea funcțiilor sale juridice, umane și a produselor și tehnologiei, compania a spus într-un comunicat. Brian Brooks, care fusese CEO, a demisionat recent la doar câteva luni din mandatul său, pe fondul unei serii de eșecuri n respectarea legislației legate de compania soră Binance.

Shroder a declarat într-o declarație că așteaptă „cu nerăbdare să împărtășim povestea noastră interesantă cu comunitatea mai largă de investiții în timp ce începem călătoria noastră către IPO”.

Firma SUA împărtășește un nume cu Binance Holdings Ltd., ca mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume - iar Changpeng Zhao, CEO al Binance Holdings, este președintele consiliului de administrație al Binance.US. Binance Holdings se confruntă cu o investigație a Departamentului de Justiție din SUA pentru a stabili dacă platforma sa a facilitat spălarea banilor și evaziunea fiscală. Numeroase țări au anunțat, de asemenea, cercetări și au cerut ca Binance să reducă sau să modifice operațiunile în interiorul granițelor lor.

Zhao a declarat recent că Binance.US va deschide o rundă de finanțare în curând. El a reiterat faptul că afacerea americană, care a fost lansată în 2019, planifică o eventuală ofertă publică.

"Pe baza traiectoriei noastre actuale, cred că am putea avea o IPO extrem de reușită în următorii doi-trei ani", a spus Shroder ca răspuns la o întrebare de la Bloomberg News. Binance.US ar căuta să închidă „prima rundă de finanțare până la sfârșitul anului”, a spus el.

La Ant Group, Shroder a fost șeful dezvoltării afacerilor, al parteneriatelor globale. De asemenea, a supravegheat operațiunile Ant Group din Asia de Sud-Est. Înainte de Ant Group, Shroder a servit mai mulți ani ca șef de strategie și dezvoltare de afaceri pentru Uber în regiunea Asia-Pacific.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.