Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binomul Dragnea - Oprea / surse

oprea-dragnea

Liviu Dragnea e condamnat să joace agresiv cu Gabriel Oprea dacă vrea să nu-și submineze autoritatea în partid, sunt de părere surse social-democrate.

Dragnea a câștigat multă simpatie în rândurile pesediștilor atunci când, în perioada operației lui Ponta, a atacat frontal UNPR, spun surse PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Unul din atuurile lui Dragnea în cursa pentru șefia PSD a fost tocmai acesta, că a fost singurul PSD-ist care l-a pus la punct pe Oprea, în timp ce Victor Ponta îl apăra pe șeful UNPR.

“Dragnea a zis foarte clar: UNPR să nu ne mai amenințe, mai bine să plece de la guvernare. Asta a fost pe gustul PSD-iștilor. Dragnea a primit multe bile albe”, spun surse PSD.

Aroganța guvernamentală a lui Oprea - și nu doar a sefului UNPR dar si a garniturii PSD din Guvern - a fost speculată inteligent de Liviu Dragnea in cursa pentru PSD, spun sursele social-democrate.

Aversiunea față de Oprea în PSD s-a răsfrâns și asupra candidaturii Rovanei Plumb. Faptul ca Oprea a spus că o susține pe Plumb la șefia PSD a atras multă antipatie pentru șefa Consiliului Național.

În acest context este de așteptat ca Liviu Dragnea să joace “cel mai probabil foarte agresiv” în relația cu UNPR din interiorul Coaliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.