Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birchall, primele declarații din postura de ministru interimar al Justiției - Circuitul de avizare a inițiativelor celorlalte ministere, unul dintre obiective

facebook.com
ana birchall

Ana Birchall a preluat, ca interimar, Ministerul Justiției, anunțând că un obiectiv important este asigurarea circuitului de avizare pentru celelalte ministere. Birchall a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști.

""Ministerul Justiţiei este un portofoliu extrem de important şi vă asigur că voi gestiona agenda instituţiei cu echilibru şi profesionalism pe perioada exercitării interimatului, alături de colegele şi de colegii mei din Ministerul Justiţiei. Un obiectiv important al interimatului este asigurarea bunei funcţionări a activităţii curente a Ministerului Justiţiei. Ministerul Justiţiei este pe circuitul de avizare a iniţiativelor celorlalte ministere sau instituţii, iar din acest punct de vedere un obiectiv principal este asigurarea unei bune coordonări, astfel încât activitatea celorlalte ministere, agenda şedinţelor de Guvern să nu fie afectate. Aşa după cum cunoaşteţi, am asigurat interimatul la Ministerul Justiţiei şi în februarie 2017. Am lucrat atunci, chiar dacă pe o perioadă scurtă, cu foarte buni profesionişti şi vă asigur că ne vom face treaba pe această perioadă cu aceeaşi bună-credinţă şi cu acelaşi profesionalism"", a declarat Ana Birchall.

Citeste si Vești bune pentru români! O categorie de angajați poate primi concediu de odihnă suplimentar

Ulterior, jurnaliștii prezenți i-au adresat întrebări noului ministru, însă Ana Birchall a refuzat dialogul.

"Va rog sa ma intelegeti ca voi citi tot ce mi s-a predat si sunt la dispozitia dvs in perioada urmatoare, Am facut aceasta scurta declaratoe din respect pentru dumneavoastra si pentru opinia publica", a replicat ministrul interimar al Justitiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.