Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Biroul senatorului Gabriela Firea a fost SPART / UPDATE

gabriela firea

Un eveniment care pare incredibil a avut loc in Senatul Romaniei. Biroul Gabrielei Firea de la grupul senatorial al PSD a fost spart.

Usa biroului cu geam a fost sparta dar nimic din birou nu a fost luat. Actul de vandalism ar fi avut loc vineri, potrivit Romania TV.

UPDATE: Senatorul Gabriela Firea a declarat ca a fost informata de o doamna de serviciu ca incidentul ar fi avut loc in noaptea de joi spre vineri. Toti colegii senatori i-au spus ca asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata si acest lucru a determinat-o sa nu trateze incidentul ca pe un eveniment minor.

"Nu s-a mai intamplat asa ceva niciodata. (...) Nu pot sa imi dau seama daca lipseste ceva. Toti colegii s-au mirat. Eu sper sa fie o intamplare.

Sunt 4 birouri in acea incinta. Doar al meu a fost spart (...) E situat foarte aproape de SPP, de filtrul de la intrare.

Nu ar fi profesionist sa fac legatura intre incident si audierile de la Parchet (n.r. in dosarul de santaj al lui Traian Basescu)", s spus Gabriela Firea.

Ea a precizat ca a solicitat inregistrarile video din zona intrarii in biroul sau de la grupul senatorial PSD pentru a vedea exact ce s-a intamplat. Si politia va fi informata despre acest incident desi probe vor fi dificil de adunat, intrucat doamnele de serviciu au strans deja cioburile.

Gabriela Firea sustine ca nu a avut timp sa faca inca o evaluare pentru a-si da seama daca s-a luat ceva din biroul ei sau daca s-a umblat la lucrurile sale.

Acest incident neplacut vine in contextul in care procesul intentat de Firea fostului presedinte Traian Basescu pentru santaj si amenintare este in plina desfasurare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.