Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birourile permanente reunite au decis anularea evenimentelor din Parlament cu peste 1.000 de participanţi, până la 31 martie

Guvern
parlament

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis luni interzicerea evenimentelor care urmau să se desfăşoare în Parlament în perioada 9-31 martie, în cazul situaţiilor unde participarea este mai mare de 1.000 de persoane.

Evenimentele la care se estimează participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obţinerea aprobării Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, solicitările revenind în sarcina organizatorilor, potrivit memorandumului intern aprobat de BPR, conform Agerpres.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Ludovic Orban susține că bucătăreasa suspectată de coronavirus nu lucrează la Guvern

De asemenea, s-a decis suspendarea vizitării Palatului Parlamentului până la data de 31 martie şi analizarea de către persoanele competente a prezenţei invitaţilor la diverse evenimente aflate pe agenda parlamentară, astfel încât la acestea să participe strict persoanele a căror prezenţă este absolut necesară.

S-a mai luat şi măsura suspendării programului de internship de la Camera Deputaţilor şi a altor programe de stagii din cadrul grupurilor parlamentare, comisiilor parlamentare.

Citește și: Mutare-cheie! Liberalii au validat candidaturile

În şedinţa BPR s-a luat şi decizia ca activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice a celor două Camere să se facă doar prin telefon sau prin corespondenţă poştală sau electronică.

Măsurile prevăzute în memorandum sunt valabile până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcţie de comunicările instituţiilor abilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.