Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Catedrala Prostirii Neamului' - Jignire pentru ortodocşi pe Google Maps. Un deputat denunţă 'noul anti-creştinism totalitar'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catedrala Mantuirii Neamului

UPDATE

Alte denumiri apărute ulterior, așa cum reiese și din captura de mai jos, sunt ”Catedrala Falei Patriarhului” și ”Catedrala șpăgarilor!”.

content-image

Știrea inițială

Catedrala Mântuirii Neamului apare pe cunoscutul serviciu Google Maps cu denumirea "Catedrala Prostirii Neamului Românesc". Astfel de modificări pot fi făcute de utilizatori. Nu este primul incident de acest fel în care este implicată compania Google. Recent localităţile din partea de sud a ţării erau plasate de Google în Valahia, nu în România.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, cel care a făcut public jignirea adusă ortodocşilor pe Google Maps denunţă "noul anti-creştinism totalitar".

"Când vă spun că noul anti-crestinism totalitar este un pericol real si direct vă luati de mine! Da, anarho-bolsevismul secularist, cu apucaturi fascistoide indoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiștii!", scrie deputatul pe Facebook.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.