Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO MESAJ SCANDALOS pe pereții unei biserici: A fost VANDALIZATĂ, după ce preotul a decis să monteze boxe exterioare pentru transmiterea slujbelor

Facebook
biserica vandalizata

Poliţia oraşului Tăuţii Măgherăuş a întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a identifica persoanele care au lăsat mesaje scrise pe pereţii exteriori ai unui lăcaş de cult ortodox, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi că peretele exterior al unei biserici din oraş a fost vandalizat, scrie agerpres.ro.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

"Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale" a spus Florina Meteş.

Un localnic, Radu Olteanu, a explicat pe Facebook că o parte din locuitorii oraşului erau vizibil deranjaţi de preotul care a montat boxe exterioare şi transmitea slujba religioasă cu un volum sonor ridicat.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed .content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.