Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bistriţa-Năsăud: Fostul ministru Doina Pană, aleasă preşedinte al PSD Bistriţa

doina pana

Fostul ministru delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană, a fost aleasă, joi seara, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Bistriţa, cu unanimitate de voturi. 

Doina Pană a fost, de altfel, singurul candidat pentru această funcţie şi îl înlocuieşte pe fostul lider, consilierul municipal Alexandru Bria, care a devenit preşedinte executiv. 

Primarul municipiului Bistriţa, social-democratul Ovidiu Creţu, a preferat să fie simplu membru al Biroului Politic Municipal, motivând faptul că doreşte să se concentreze mai mult pe partea administrativă, cu intenţia de a candida pentru un nou mandat de primar în 2016. 

Printre priorităţile enunţate de Doina Pană în mandatul său de patru ani la şefia PSD Bistriţa se numără atragerea de noi membri "de calitate", prezenţa activă a membrilor din conducerea organizaţiei în mass-media locale, dar şi câştigarea alegerilor de la nivelul municipiului, anul viitor. 

La conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa a fost prezent liderul interimar al organizaţiei judeţene, Radu Moldovan, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi care şi-a încurajat colegii de partid să vorbească cât mai mult despre realizările guvernului Ponta. 

"Putem sta cu capul sus în ceea ce priveşte realizările guvernului social-democrat. Toate greutăţile, toate mizeriile care i se fac prim-ministrului, eu mă bucur că rezistă, nu foarte uşor, dar se bate în continuare pentru ţara lui şi pentru oamenii care l-au trimis acolo", a spus Radu Moldovan. 

La alegerile din cadrul PSD Bistriţa au fost prezenţi 132 de delegaţi din cei 155 convocaţi. Organizaţia are, în prezent, în jur de 1.700 de membri. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.