Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bistriţa-Năsăud - Organizaţiile PPU-SL, deschise la orice fel de alianţe în viitoarele consilii locale

PPUsl
PPUsl

Preşedintele filialei Bistriţa-Năsăud a PPU-SL, Sorin Roşu-Mareş, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că organizaţiile locale au libertatea să negocieze alianţe cu cine doresc în viitoarele consilii locale, "pentru binele fiecărei comune şi al cetăţenilor".

"Colaborările viitoare le-am stabilit în funcţie de priorităţile comunei şi ale oamenilor din comunele respective. Fiecare organizaţie comunală va avea libertatea să dezbată, pentru binele fiecărei comune şi al cetăţenilor din acea comună, cu cine doreşte să facă alianţă în consiliul local", a declarat Roşu-Mareş.

El a precizat că PPU-SL a depus liste de candidaţi pentru consiliile locale în 17 unităţi administrativ-teritoriale din totalul celor 62 din judeţul Bistriţa-Năsăud, la care se adaugă listă completă de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi candidatura proprie pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa.

La conferinţa de presă de miercuri a participat şi preşedintele executiv al PPU-SL, Daniel Ionaşcu, care s-a declarat mulţumit de evoluţia filialei judeţene.

"Suntem plăcut surprinşi ca, la atât de scurt timp, să avem aici o filială puternică, cu oameni puternici, cu realizări. Se vede, aşadar, de la o lună la alta, că umanismul prinde, pentru că promovează valoarea omului, în tot ceea ce înseamnă valoarea lui fundamentală: între omul potrivit la locul potrivit, între credinţă, tradiţii şi între ceea ce înseamnă promovarea omului prin valoarea lui proprie", a spus Ionaşcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.