Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin rămâne în urma altor criptoactive, în ciuda revenirii prețurilor

marketwatch.com
etf bitcoin criptomonede

În ultima săptămână, Bitcoin a rămas în urma altor criptoactive, în ciuda unei redresări a prețului. Cel mai important criptoactiv din lume a început săptămâna sub 37.400 de dolari, crescând pe parcursul celor șapte zile până la un maxim de 41.847 de dolari pe platforma eToro.

Acum se tranzacționează în jurul valorii de 40.700 de dolari, ceea ce înseamnă o creștere de aproximativ 9% în șapte zile. Între timp, Ethereum a avut o săptămână mult mai puternică, datorită anticipării sporite a viitoarei "fuziuni", conform Simon Peters, analistul platformei de investiții eToro pentru piața criptoactivelor.

Prețul Ethereum a început săptămâna sub 2.500 de dolari, înainte de a urca sâmbătă la un maxim de 2.951 de dolari pe platforma eToro. În prezent, se tranzacționează puțin sub 2.900 dolari și a câștigat aproximativ 18% în ultimele șapte zile.

Principalele criptoactive au reacționat la diversele creșteri de dobândă din partea Rezervei Federale în ultima săptămână. Având în vedere că în următoarele zile vor avea loc evenimente majore în comunitatea blockchain Ethereum, piața în general ar putea continua să fie susținută de noi actualizări tehnice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.