Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin se prăbușește sub 30.000 USD. Glassnode: Avem o piață extrem de divizată și una cu o probabilă expansiune a volatilității

coinhe.io
bitcoin scadere criptomoneda

În ciuda faptului că Bitcoin ( BTC ) se prăbușește sub 30.000 USD pentru prima dată într-o lună, valorile sugerează că marii investitori, ”balenele”, ar putea acumula în mod constant BTC.

Potrivit luni Glassnode „The Week On-Chain“ raport , rezervele Bitcoin de schimburi centralizate au continuat să se evapore în ciuda impulsul de ”urs” recent susținută, cu o medie de 36.000 Bitcoin ( în valoare de aproximativ 1 miliard de $) retras din schimburi lunare.

Glassnode deduce reducerea rezervelor de bitcoin la schimburi ca indicând investitorii mari care mută BTC într-un spațiu de stocare securizat, mai degrabă decât să-și lase monedele pe schimburi în pregătirea pentru vânzare.

Glassnode a identificat, de asemenea, o creștere recentă a numărului de entități care păstrează Bitcoin din mai, care a crescut de la aproximativ 250.000 la aproape 300.000 astăzi. Glassnode descrie „o entitate” ca un cluster unic în rețeaua de adrese asociate.

Furnizorul de analize astfel de rețele a menționat că numărul „entităților care trimit” - clustere de adrese unice asociate vânzării - a scăzut cu aproximativ o treime de la 150.000 la 100.000, în timp ce „entitățile primitoare” - adrese legate de acumulare sau deținere - au crescut cu aproximativ 20% de la 190.000 la 250.000 în aceeași perioadă.

În ciuda accentuării semnalelor care sugerează acumularea, Glassnode a remarcat sentimentul pieței puternic divizat, prezicând că volatilitatea extremă poate fi iminentă pentru piețe:

„Avem o piață extrem de divizată și una cu o probabilă expansiune a volatilității chiar după colț.”

Acesta a adăugat că minerii sunt acum și în regim de acumulare, în ciuda cheltuielilor suportate de marea migrație ca urmare a represiunii miniere din China . Modificarea poziției nete a celor care minează indică faptul că în prezent se acumulează peste 3.300 BTC pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.