Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin va creşte în următoarele luni, iar aurul poate înregistra scăderi (JP Morgan)

Bitcoin Romania
bitcoin

Investitorii care pariază pe Bitcoin ar putea pune presiune pe valoarea aurului în următorii ani, conform unui grup de strategi din cadrul JPMorgan, scrie Business Insider, potrivit MEDIAFAX.

Ei au declarat că preţul pe termen scurt al Bitcoin-ului ar putea întâmpina provocări, în timp ce aurul pare în prezent o variantă mai sigură. Totuşi, strategii cred că ritmul de creştere se va schimba în direcţia criptomonedei de-a lungul anului viitor.

„Adoptarea bitcoin de către investitorii instituţionali abia a început. Dacă acest trend se adevereşte, preţul aurului ar putea suferi în următorii ani”, spune JPMorgan.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Strategii cele mai mari bănci din SUA sunt de părere că, prin comparaţie cu valoarea de piaţă actuală a criptomonedei (circa 18.000 de dolari), valoarea intrinsecă ar fi cuprinsă de fapt între 11.000 şi 12.000 de dolari.

Recent, cea mai mare companie de crypto-administrare din lume – Grayscale Investments – a declarat că bitcoin-ul a trecut de statutul de moft, iar „faptul că nu poate fi folosit pentru a cumpăra o ceaşcă de cafea nu mai reprezintă un argument rezonabil”.

„Cred că investitorii au început să înţeleagă faptul că bitcoin-ul este o formă digitală a banilor care se potriveşte mult mai bine lumii în care trăim şi reprezintă următorul pas în evoluţia banilor”, spune Michael Sonnenshein, directorul Grayscale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.