Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

B.J. Callaghan a fost numit selecționer interimal al SUA

etimg.com
minge

B.J. Callaghan, care a fost antrenor secund la echipa naţională a SUA în ultimii patru ani, a fost numit, marţi, selecţioner interimar al Statelor Unite, după plecarea lui Anthony Hudson.

Callaghan va conduce cel puţin SUA în apărarea titlurilor din Gold Cup şi Concacaf Nations League în următoarele două luni, conform News.ro

Hudson, care deja interimar, părăseşte echipa după doar cinci luni, pentru o nouă oportunitate care nu a fost precizată.

Statele Unite ale Americii sunt încă în căutarea unui selecţioner, după ce contractul lui Gregg Berhalter s-a încheiat la sfârşitul anului trecut.

"B.J. a fost o parte integrantă a staff-ului în ultimii patru ani, în timp ce această tânără echipă a crescut şi s-a dezvoltat", a declarat Matt Crocker, directorul sportiv al echipei.

Callaghan, în vârstă de 41 de ani, este cel mai longeviv membru al staff-ului tehnic al echipei naţionale a SUA. El a început ca analist strategic în 2019, înainte de a deveni unul dintre antrenorii asistenţi în 2021.

SUA va înfrunta Mexicul la Las Vegas în Final Four-ul Ligii Naţiunilor (15-18 iunie), în timp ce cealaltă semifinală va opune Canada şi Panama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.