Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Black Friday: Autoritățile atenționează românii să aibă mare grijă la ofertele online

www.greatnews.ro
Black Friday

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) atrage atenția utilizatorilor să se informeze înainte de a face orice achiziție, astfel încât să aleagă oferta telecom cea mai avantajoasă pentru că de Black Friday piața online este inundată de oferte, potrivit unui comunicat.

ANCOM le recomandă utilizatorilor să aibă o atenție sporită în perioadele cu reduceri, iar atunci când examinează produsele telecom, cum ar fi de exemplu abonamentele pentru servicii de telefonie, internet sau televiziune care pot include echipamente precum smartphone, tabletă sau televizor cu o reducere substanțială, să urmărească aspecte precum costul lunar al abonamentului care facilitează achiziționarea echipamentelor la prețuri reduse sau gratuite; intervalul exact în care ar urma să beneficieze de eventuale reduceri ale costului lunar al abonamentului; dacă serviciul este disponibil în zona lor de reședință.

Pentru a verifica acoperirea cu semnal mobil pentru tehnologiile 2G/3G/4G, pentru toţi operatorii mobili activi pe piaţa din România, utilizatorii pot consulta platforma informatică "aisemnal.ro" - site-ul realizat integral de ANCOM şi care este perioada minimă contractuală, adică acel interval de timp în care utilizatorul nu poate renunța la contract fără a plăti taxe de reziliere anticipată – perioadă limitată legal la 12 sau 24 de luni pentru contractele telecom.

Utilizatorii trebuie să țină cont că, din cauza numărului mare de comenzi, companiile care se ocupă de livrarea coletelor sunt suprasolicitate de Black Friday. Totodată, coletele pot fi pierdute sau deteriorate în timpul transportului. De aceea, ANCOM le recomandă utilizatorilor să verifice ce opțiuni de livrare li se oferă și să aleagă servicii suplimentare de siguranță, cum ar fi serviciul cu deschidere la livrare sau serviciul de trimitere cu valoare declarată. Cei interesați ca livrarea unui colet să se realizeze într-un timp mai scurt, pot apela la serviciul Express.

Vezi si: Cum joacă Pro România și ALDE în turul 2 al alegerilor prezidențiale / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.