Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga darama apararea lui Oprea. A mintit generalul?

blaga oprea

Copreşedintele PNL Vasile Blaga darama apararea vicepremierului Gabriel Oprea in ancheta privind folosirea coloanei oficiale. Oprea sustine ca nu a fost un abuz din partea sa pentru ca TOTI ministrii de Interne foloseau ca si el coloana oficiala. Vasile Blaga il contrazice insa - în perioada în care a fost ministru de Interne, coloanele oficiale pot fi numărate "pe degetele de la o mână".

"În perioada în care am fost ministru, puteţi număra coloanele oficiale pe degetele de la o mână. Da, în momentul în care ai vizite de la nivel de miniştri de Interne, la fel cum eşti primit şi tu de către ceilalţi colegi, în condiţiile legii sigur că au fost astfel de coloane, şi nu coloane oficiale, dar deplasări rapide cu o maşină de însoţire, da, dacă de exemplu eşti convocat de pe o oră pe alta de premier sau de către şeful statului în calitate de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, atunci trebuie să ajungi foarte repede. În rest, nu", a spus Blaga.

Gabriel Oprea ar fi folosit coloana oficiala practic tot timpul, el apelnad la ea de 1.500 de ori de cand este ministru.

sursa foto: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.