Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Blatiştii fricoşi din fruntea PNL trebuie să plece'

alina gorghiu vasile blaga

Liderii PNL sunt criticaţi extrem de dur după evenimentele din ziua moţiunii de cenzută, când Alina Gorghiu şi Vasile Blaga nu au ieşit să dea ochii cu proprii susţinători, în faţa Parlamentului. Jurnalistul Cristian Pantazi, redactor-şef al publicaţiei HotNews.ro, îi numeşte pe liderii PNL "blatişti fricoşi".

"Marea întîmplare a avut loc la cîţiva metri de Parlament, unde cîteva mii de militanţi PNL au protestat în ploaie, frig şi vînt împotriva lui Victor Ponta. De la miting au lipsit însă chiar capii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. E cea mai mare sfidare pe care am văzut-o vreodată din partea unul lider politic la adresa susţinătorilor săi. După blatul cu PSD de la Primăria Bucureşti, blatul din Ilfov pe filiera Petrache - Oprea, blatul din Parlament pentru îngroparea votului prin corespondenţă, e clar că PNL e doar un PSD vopsit în galben. E timpul că liderii oneşti din partid, citi or mai fi, să dea semnalul pentru schimbarea conducerii partidului", scrie Pantazi, pe HotNews.ro.

Jurnalistul afirmă că "am avut de-a face cu o premieră istorică: doi preşedinţi de partid nu au venit la mitingul propriului partid, deşi se aflau la cîţiva paşi de el. O ruşine pe care nu am mai întîlnit-o. Iliescu, Ponta, Dragnea, Băsescu, Boc, Geoană - nici unuia nu i-ar fi trecut prin minte să facă aşa ceva. Doar nişte lideri de carton, complet rupţi de realitate, ar fi putut sfida în aşa fel propriul partid."

Potrivit lui Pantazi, Gorghiu şi Blaga s-au descalificat iremediabil. "Pe cine mai reprezintă PNL? Nu pare să mai aibă vreo legătură cu votanţii de dreapta, pro-reformişti, ci doar cu armatele de militanţi care depind exclusiv de partid pentru a fi numiţi în diferite funcţii locale şi centrale pentru ei şi familiile lor. PNL nu mai e o colecţie de valori, ci o colecţie de interese şi mize personale mici. Alături de locatarul imobil de la Cotroceni, ale cărui singure eforturi reuşite pînă acum au fost numirile unor fideli la SRI şi SIE, Partidul Naţional Liberal nu mai are nici o relevanţă pentru votanţii reali. (...)

Dacă vrea să mai însemne ceva pentru votanţii pe care şi-i doresc, liberalii au o singură şansă: să înlocuiască actuală echipa de conducere cu una într-adevăr reformistă şi modernă. Ce are acum PNL în frunte nu e o echipa de lideri, ci un conclav de blatişti fricoşi", mai scrie Cristian Pantazi.

Vezi şi: Moţiunea de cenzură a căzut în Parlament

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.