Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blatter regretă că a rămas atât de mult timp la conducerea FIFA

sepp blatter

Sepp Blatter a mărturisit că regretă că a rămas atât de mult timp la conducerea Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), al cărei președinte a fost între 1998 și 2015, relatează AFP potrivit agerpres.

"Ar fi trebuit să mă opresc mai devreme", a declarat Blatter, care are 81 de ani, într-un interviu publicat duminică de ziarul elvețian SonntagsBlick. Elvețianul a recunoscut că pentru el "a fost o ușurare" să fie îndepărtat de la șefia FIFA în 2015, la puțin timp după ce fusese reales pentru un al cincilea mandat.

Blatter a povestit că redactorul-șef al unei reviste elvețiene i-a spus că mandatul de președinte al FIFA are o dată limită. "La tine, mi-a spus, data este 2014, iar eu i-am răspuns că uneori scrie că produsul poate fi consumat după data limită dacă e ținut la rece", a relatat Blatter.

Întrebat în legătură cu informații din revista germană Der Spiegel, potrivit căror actualul președinte al FIFA, Gianni Infantino, se teme că va fi demis, Blatter a răspuns: "Nu știu asta, știu doar că foști colaboratori ai FIFA s-au adresat din cauza lui Comisiei de etică, iar după 3-4 săptămâni au fost dați afară de la FIFA".

Blatter s-a arătat dezamăgit de asistența video pentru arbitri, experimentată pentru prima oară la un turneu internațional A la Cupa Confederațiilor.

"Jocul pierde din atractivitate (...), arbitrii trebuie lăsați să greșească, ce face FIFA este delicat și periculos", a conchis el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.