Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaturile i-au trimis pe... TRACTOR: Ce s-a întâmplat cu două nume cunoscute din fotbalul românesc

tractor

La trei luni de la suspendare și amenda uriașă primită în scandalul pariurilor de la Buzău (detalii AICI), fostul antrenor al Gloriei, Viorel Ion, susține că a început să lucreze în domeniul agricol, alături de Romeo Bunică, pentru a-și asigura traiul.

"Îmi pare rău că nu am fost suspendat în urmă cu mai mulți ani, că așa nu mai pierdeam banii în fotbal. La ora asta, fotbalul nu mă mai interesează! Noua echipă e o glumă. Joacă toți boschetarii, este o circărie.

Citește și: Ianis Hagi a semnat un contract pe 6 ani

Asta e. Ne-am apucat de agricultură, ca să trăim! Am luat și câțiva jucători cu mine. Eu lucrez pe combină, unul e pe tractor, Bunică e pe semănătoare, că nu ne e frică de muncă. Am rămas fără mașină, nu am nimic, călătoresc cu taxi. Dau câte 5 lei", a spus Viorel Ion la Sport Total FM.

Atât Viorel Ion, cât și Romeo Bunică au fost sancționați cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă 2 ani și cu câte o amendă de 200.000 lei, după ce au fost găsiți vinovați de blaturi pentru pariuri, anunță gsp.ro.

Romeo Bunică a fost protagonistul unui meci memorabil jucat între Gloria Buzău și Steaua în sezonul 2007/2008, când echipa patronată de Gigi Becali a remizat pe terenul "surorii" din provincie, 1-1, iar Bunică a marcat golul egalizator în minutul 91.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.