Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BLOCAJ spre mare, pe autostradă: Carambol cu cinci mașini

antena3.ro
autostrada soarelui A2

Centrul Infotrafic, din cadrul Poliției Române, anunță că, sâmbătă, la ora transmiterii acestei știri, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, la kilometrul 103, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme.

Conform sursei citate, blocajul este în zona localității Drajna, județul Călărași.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

„Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul a fost restricționat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă”, anunță Infotrafic.

Totodată, sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc

Sâmbătă dimineaţă, circulaţia este restricţionată pe DJ 672C, la kilometrul 32, în zona localităţii Runcu, judeţul Gorj, ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totodată, Centrul Infotrafic a amintit că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.