Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blonda care a născut un nou scandal în PC se explică: Dacă arătam altfel, nu mai eram criticată

Numirea unui secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației a declanșat un nou scandal în PC. Pe de o parte unii susțin că șefa Tineretului conservator a ajuns acolo doar pentru bunele relații cu președintele Daniel Constantin, în timp ce ea și prietenii susțin că e recomandă capacitatea și felul de a fi.

Alina Cazanacli a fost transferată săptămâna trecută din funcția de secretar de stat de la Tineret și Sport în cea de secretar de stat la Dezvoltare. De aici și până la acuzații nu a mai fost decât un pas.

Citește: Scandal în PC după o numire controversată în Guvern

„Mi se par niște prostii, nu am de ce să le dau curs. Dacă voi considera necesar să dau mai multe explicații, voi face o conferință de presă”, a declarat Alina Cazanacli, pentru EVZ.

Ea a spus că își cunoaște foarte bine colegii din PC și, dacă ar fi vrut să-și exprime puncte de vedere cu privire la numirea sa, nu ar fi făcut-o sub anonimat.

Alina Cazanacli nu a vrut să comenteze nici „supărarea” lui Dan Voiculescu pe Victor Ponta pentru că a numit-o la Ministerul Dezvoltării, nici „apropierea” sa de Daniel Constantin: „Sunt răutăți. Eu sunt apropiată de toți colegii”.

„Am atras atenția, dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”, a mai spus Cazancli despre faptul că a fost etichetată drept „blonda lui Daniel Constantin”. „Toate știrile apărute sunt contrare mesajelor de susținere, telefoanelor pe care le-am primit zilele acestea”, a mai spus Cazanacli, care astăzi își va lua în primire funcția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.