Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air anunţă lansarea orarului de iarnă și reducerile biletelor de avion cu 30%

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air anunţă lansarea orarului de iarnă 2022/2023, ocazie cu care oferă, marţi, bilete de avion reduse cu 30%, potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian, transmis AGERPRES.

"Doar astăzi şi exclusiv la Blue Air, pasagerii beneficiază de reducere pentru planificarea anticipată a vacanţelor cu date de călătorie între 30 octombrie 2022 - 25 martie 2023. Zborurile sunt deja în vânzare in aplicaţia Blue Air şi pe website. Oferta Early Bird este valabilă pe 1 februarie 2022, pentru toate zborurile cu date de călătorie între 30 octombrie 2022 - 25 martie 2023. Clienţii Blue Air îşi pot rezerva acum călătoriile la preţuri începând de la 19,99 euro către destinaţii de soare & mare, precum Atena, Barcelona, Lisabona, Malaga, Valencia sau destinaţii clasice de citybreak de iarnă, precum - Amsterdam, Londra Heathrow, Paris, Praga, Madrid, Roma şi multe altele. Cel mai convenabil mod de a explora destinaţiile Blue Air este instalarea aplicaţiei mobile pentru a fi printre primii care beneficiază de cele mai atractive oferte", se arată în comunicat.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul pasagerilor transportaţi, cu un model de business Ultra - Low - Cost (ULC). Compania operează avioane de tip Boeing 737, iar în cei 16 ani de activitate a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri.

Operatorul aerian este certificat IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi membru cu drepturi depline al IATA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.