Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blue Air creşte frecvenţa zborurilor către Larnaca, în perioada de vârf a verii, pentru a răspunde cererii ridicate pentru călătoriile în Cipru

tripsta.co.uk
blue air

Blue Air creşte frecvenţa serviciului către Larnaca la 10 zboruri săptămânale, în perioada de vârf a verii, pentru a răspunde cererii ridicate pentru călătoriile în Cipru, informează joi compania, conform Agerpres.

Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 de ultimă generaţie.

Potrivit unui comunicat, începând cu 14 iunie, Blue Air va introduce trei frecvenţe săptămânale suplimentare pe ruta Bucureşti - Larnaca, cu zboruri noi în zilele de marţi, joi şi duminică. Biletele sunt deja disponibile la preţuri începând de la 29,99 euro/segment, cu taxe incluse.

"Prin introducerea a 10 servicii săptămânale către/dinspre Larnaca în perioada de vârf a verii, oferim mai multe opţiuni de călătorie în beneficiul clienţilor noştri care acum se pot bucura de călătoriile în familie şi îşi pot planifica vacanţa la mare la preţuri accesibile", a afirmat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

De asemenea, clienţii companiei au la dispoziţie oferte în campania "Urmează-ţi inima" şi pot rezerva două bilete la preţ de unul pentru următoarea lor călătorie spre/dinspre Cipru. Oferta este valabilă pe 24 februarie 2022, pentru toate zborurile cu date de călătorie între 24 februarie - 29 octombrie 2022, iar minimum doi pasageri trebuie să zboare pe acelaşi itinerariu.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească, în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu o echipă formată din aproximativ 800 de profesionişti.

În cei 17 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat mai mult de 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.