Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BNR nu crede nici in solutia legii insolventei personale: Presupune restrictii foarte mari

bnr

Directorul departamentului de Supraveghere al BNR Nicoale Cinteza a declarat miercuri la Palatul Parlamentului ca solutia legii insoventei personale este una care nu va fi tentanta pentru cetateni deoarece impune restrictii foarte mari.

"Daca cititi proiectul de lege si asa cum am citit eu niste legi ale falimentului personal mai ales aia din Germania presupune niste restrictii care ma fac sa ma indoiec ca cineva va vrea sa se declare in insolventa.

Legea nu te iarta de rambursare, miscsoreaza chiar perioada (n.r. de rambursare a creditelor). Totul se desfasoara sub coordonarea unui judecator", a explicat Nicolae Cinteza.

Ceea ce a declarat insa ca reprezinta o solutie, dar insa doar pe termen scurt si mediu, este cea a electoratei in forma sa amendata.

"E mult modificata. Deducerea fiscala se aplica din luna urmatoare aprobarii rescadentarii, sunt modificate limitele, devine atractiva", a spus reprezentantul BNR.

Spre deosebire de legea insolventei personale, la elaborarea acesteia au participat si reprezentanti BNR si ai bancilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.