Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bobiță din 'Las Fierbinți' a făcut senzație: 'Ce e, mă, Crăciunul pentru voi? O ceafă de porc?'. Superficialitatea de sărbători, criticată dur

Las Fierbinți

Bobiţă, personaj interpretat de actorul Mihai Bobonete, a avut un monolog de senzație în episodul special „Las Fierbinţi“, difuzat de Pro TV în seara de Ajun.

„Ce v-am stricat eu, mă? V-am stricat Crăciunul? Păi nu era Crăciunul stricat dinainte? Am venit eu, bă, şi v-am lăsat fără cârnaţi şi fără caltaboş? Am venit eu la careva dintre voi astă-vară să vă iau porcul din coteţe, mă? Am stricat? Eu am vrut să repar, bă! Care a zis, mă, să-mi fie ruşine? De ce să-mi fie ruşine, mă? Să-mi fie ruşine că ce? Că am vrut să vă pun pe masa de Crăciun o bucată de carne? D-aia să-mi fie mie ruşine? Păi voi nu vă gândiţi, mă, că sunt unii care nici fasole n-au să pună pe masa de Crăciun, mă, şi nu mai zic nimic. Eu că am vrut să vă pun o bucată de carne, aţi strâmbat din nas, bă, vă pute! Vă pute că e oaie, că nu e porc, aia vă interesează pe voi, nu că am vrut să vă fac un bine de Crăciun.

Masacru la Kabul - Cel puţin 43 de morţi, în urma unui asalt de şapte ore asupra unui complex guvernametal

M-ai colindat şi când m-ai colindat, ce-ai zis pe gura aia? Ai fost atent să vezi ce zice colindul ăla, mă? Ce zice colindul ăla, că e bine cine l-a scris! Că zice aşa: că boierii a plecat la vânătoare să vâneze căprioare, da’ n-a vânat căprioare, a vânat un iepuraş, bă, şi nu s-a supărat nimeni. Nu s-a supărat nimeni! Că aşa e în viaţă, mă! Câteodată ai mai mult, câteodată ai mai puţin, da’ aia e, tre’ să fii fericit tot timpul că e Crăciunul. Aia e important, bă! Că ăia, boieri fiind, ce-a făcut? A mâncat fiecare din iepuraşul ăla cât a prins acolo, o bucăţică. Şi nu s-a supărat, bă, niciunul. V-aţi supărat voi, mă, boierii nu s-au supărat, v-aţi supărat voi!

Am vrut să vă ajut, să vă pun ceva în faţă, să nu staţi de Crăciun cu strachina goală pe masă, în faţa copiilor. Asta am vrut să fac. Aţi sărit repede să daţi cu pietre. Că să-mi fie mie ruşine. De ce să-mi fie mie ruşine, mă? Eu am? Ăla are? Tu ai? N-are, mă, nimeni, că aşa a fost şi n-avem! Şi-acum ce să fac? Nu mai e Crăciun că n-am eu porc? Uite, mă, că nu vreau! Vreau să fie Crăciun şi fără porc! Că pentru mine asta e important: să fie Crăciun. Ce e, mă, Crăciunul pentru voi? O ceafă de porc? Decât asta a mai rămas? Bă, Crăciunul e Crăciun, mă! De Crăciun stai la masă cu o lumânare aprinsă, cu ăi dragi pe lângă tine, cu copiii fericiţi că e Crăciunul, cu mă-ta, cu tac-tu, cu ăi bătrâni, cu toţii. Aia e, bă, Crăciunul, să te gândeşti că eşti sănătos şi că te-a ţinut Dumnezeu sănătos şi la anu’ să fii la fel de Crăciun, tot sănătos. Aia e important, bă, să te gândeşti cu bine, despre bine, şi la unul şi la ălălalt“, este monologul lui Bobiță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.