Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Bobonete, prins în mijlocul urgiei din Halkidiki: 'Am fost la un pas să o mierlim'

romaniatv.net
Mihai Bobonete la DNA

Mihai Bobonete a făcut noi precizări despre clipele de coșmar pe care le-a trăit miercuri seara în Grecia, când o furtună cu o putere neobișnuită a lovit peninsula Halkidiki, dar și alte zone turistice.

Actorul din Las Fierbinți a povestit pentru Știrile Pro TV că furtuna devastatoare l-a prins la un ”șpriț” cu prietenii, astfel că nu a luat în seamă avertizarea meteo pe care a primit-o pe telefon, prin intermediul unei aplicații speciale.

Bobonete spune că totul s-a petrecut fulgerător, iar în spatele său au început ”să cadă copacii”.

”Lucrurile erau foarte OK până a început să tune, să fulgere spre Salonic. Am un program care te avertizează despre tot ce se întâmplă extrem meteorologic în timp util. Doar că, fiind la șpriț, pe seară, ce timp util? Că am văzut avertizarea și am zis .. da, cine știe, o prostie. Noi am auzit că a început un șuierat foarte puternic și care se simțea că se apropie din ce în ce mai tare de noi, dar nu ploua, nu se întâmpla nimic.

Noi eram chiar la terasa asta, unde se văd scaunele puse. Noi ne-am ridicat, ca să ajung la copii în hotel, pentru că știam că sunt copii în cameră, și în spatele nostru au căzut copacii, adică totul s-a întâmplat atunci, pe moment!

Am auzit țipând în spate, dar cu gândul la copii am început să alerg la copii înspre cameră. Geamurile de sticlă au fost smulse și acum copiii erau bine, noi eram bine în cameră, dar nu știam nimic de adulți. Și i-am găsit undeva după jumătate de oră într-o chicinetă din aia de ciment, pentru că a căzut tot semnalul, curent, n-a mai fost nimic, nu se mai putea comunica.

Plaja acum arată, după cum vedeți, a fost bine pusă la punct foarte bine, ei s-au mobilizat destul de bine, grecii, dar aseară era dezastru.” - a spus actorul.

 

Actorul Mihai Bobonete a fost surprin de furtuna devastatoare din Grecia și a povesti experiența dramatică pe pagina sa de socializare El se află în această perioadă în vacanță în Grecia și povestește că s-a salvat în ultimul moment din calea urgiei

”Ce să va mai spui? Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi. Aici, în Grecia, am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude, era ca un șuierat așa ...

În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.

Horror a fost, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copaci căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plaja nici nu zici că a fost... Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm...” - a povestit Bobonete pe rețeaua de socializare.

Citește și: Eugen Teodorovici SPULBERĂ SPECULAȚIILE: 'Nu ne împrumutăm pentru salarii'

Doi români au murit în urma unei furtuni devastatoare care s-a produs, miercuri, în peninsula Halkidiki, dar și în alte zone din Grecia.

Cei doi români și-au pierdut viața după ce acoperişul unui restaurant s-a prăbuşit, informează Reuters

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.