Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bodog despre sălile de operație nefolosite de la Spitalul Universitar: Nu au dotarea necesară

Inquam Photos / Octav Ganea
Burcea Bodog

Sălile de operație nefolosite de la Spitalul Universitar nu au dotarea necesară pentru a funcționa, a afirmat, miercuri, ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Întrebat dacă a primit informații de la Spitalul Universitar cu privire la motivul pentru care 11 săli de operație nu sunt încă folosite, Bodog a răspuns că acestea nu au dotarea necesară. "Există un număr de săli (...) de operație care au fost reabilitate în cadrul unui proiect. (...) Ceea ce știu este că aceste săli nu au dotarea necesară pentru a începe să funcționeze. Am solicitat managerului să-mi transmită, în scris, un punct de vedere", a declarat Bodog, la Palatul Victoria, conform Agerpres.

Ministrul Sănătății a spus că a solicitat și informații cu privire la echipamentele necesare. "Am trimis acolo directorul de la Banca Mondială din Ministerul Sănătății, pentru a vedea care sunt echipamentele care sunt necesare și în ce măsură din economiile pe care le facem la achiziții pe Banca Mondială putem să suplinim echipamentul de care e nevoie acolo", a precizat Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.