Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bodog: Salut poziția lui Tăriceanu pe tema legii vaccinării

Florian Bodog

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a salutat vineri poziția exprimată de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, privind susținerea legii vaccinării și a subliniat că această poziție certifică faptul că actul normativ va avea susținere în Parlament.

"Salut poziția exprimată de domnul președinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu pe tema proiectului de lege privind vaccinarea. Este o poziție clară, corectă și binevenită, care certifică faptul că legea vaccinării va avea susținerea de care are nevoie în Parlament", a scris Bodog pe Facebook.

Vineri, Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că susține proiectul pe care premierul Mihai Tudose și Guvernul îl vor propune în privința reglementării vaccinării. "Consider că și România are nevoie de o lege a vaccinării, una care să pună capăt situației grave a îmbolnăvirilor din rândul celor mici. Despre această lege se vorbește de foarte mult timp, însă nimeni nu a dus la capăt proiectul legislativ. Prin această lege trebuie să instaurăm normalitatea în privința vaccinării copiilor. În acest sens, susțin proiectul pe care premierul și Guvernul îl vor propune în privința reglementării vaccinării", a precizat Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.