Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogații din România sunt săraci lipiți pământului: Amanetarea de produse de lux s-a dublat!

amanet

Piaţa produselor de lux pre-owned a cunoscut o dezvoltare explozivă la nivel global în ultimii ani, tendinţă care se observă şi în România, unde numărul celor interesaţi de astfel de achiziţii s-a dublat în ultimii 3-4 ani, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet.

Conform Research And Markets.com, vânzările globale de produse de lux pre-owned se ridică la 32 miliarde de dolari şi vor ajunge la 5 miliarde de dolari până în 2026, cu o rată de creştere anuală de aproape 10%.

Dezvoltarea acestui sector a fost impulsionată şi de obiceiurile de consum ale tinerilor din Generaţia Z şi Millennials, care preferă shoppingul online şi sunt mai atenţi la aspectele sociale şi de mediu.

„Pentru segmentul ceasurilor de lux clienţii sunt preponderent bărbaţi, care se situează în intervalul de vârstă între 35 şi 44 de ani, iar pentru genţile semnate de designeri renumiţi clienţii se încadrează în aceeaşi categorie de vârstă, dar sunt 68% femei ”, a mai spus CEO-ul CreditAmanet, unul dintre cei mai importanţi retaileri de produse de lux pre-owned de pe piaţa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.