Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone, antrenor Astra Giurgiu: 'M-aș bucura ca Alibec să joace în străinătate'

www.sport.ro
Alibec

Astra Giurgiu a încheiat anul 2019 cu o victorie, 3-1 cu Academica Clinceni. Denis Alibec a oferit o pasă de gol, cu călcâiul, și a marcat și ultimul gol al giurgiuvenilor. La finalul meciului, antrenorul Bogdan Andon l-a lăudat pe atacantul în vârstă de 28 de ani, anunță MEDIAFAX.

"Sincer, m-aș bucura ca Alibec să plece să joace în străinătate, într-un campionat mai puternic, să câștige bani mai mulți, pentru că e un băiat extraordinar, cu un simț al jocului extraordinar.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Mă bucur că și-a dorit să joace, a venit după o accidentare, 4 zile fără antrenament, practic s-a antrenat o singură dată, dar a dat dovadă că are caracter, nici nu a vrut să audă că îl schimb la pauză, a spus că rezistă și că vrea să marcheze și mă bucuă că a reușit. (...) "Nu va fi simplu fără Alibec sau Budescu. Când plecările lor vor fi sigure, vom schimba strategia de joc, transferurile.

Eu m-am adaptat la jucătorii găsiți aici. Nu am jucat în 4-4-2 în scurta mea carieră, dar m-am adaptat. O să ne adaptăm. Nu va pleca Budescu la CFR, ci probabil în străinătate", a spus Bogdan Andone la final, potrivit digisport.ro.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Denis Alibec și Florin Coman sunt golgheterii campionatului, cu câte 9 goluri marcate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.