Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone, după meciul cu FCSB: 'Din păcate nu am reuşit să ieşim cu un rezultat pozitiv, dar trebuie să rămânem cu lucrurile bune'

Adevărul.ro
bogdan andone

Antrenorul FC Voluntari, Bogdan Andone, a declarat, vineri seară, că este mulţumit de jocul echipei sale, în ciuda înfrângerii cu FCSB, scor 1-2, în Liga I.

”Sunt mulţumit în mare parte de jocul echipei, cu unele minusuri, unele greşeli. Au fost şi multe lucruri bune, chiar şi la 0-0 am avut două ocazii bune prin Ivanov şi Mailat. Organizarea a fost bună, fizic am crescut puţin, jucătorii noi au intrat bine, iar uşor uşor trebuie să se acomodeze. Am făcut un meci bun ţinând cont că am jucat cu echipa de pe primul loc. E o serie de meciuri dificile, din păcate nu am reuşit să ieşim cu un rezultat pozitiv în această seară, trebuie să rămânem cu lucrurile bune.Echipa şi-a schimbat atitudinea, agresivitatea e mai bună, ofensiv ajungem mai uşor la finalizare. Pas cu pas vor veni toate lucrurile astea. Sunt convins că vom fi o echipă bună, una care să obţină rezultatele pe care ni le dorim”, a spus Bogdan Andone, potrivit news.ro.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Man '37 şi Tănase '71 (penalti) pentru FCSB, respectiv Jefte '90+3 (penalti) pentru FC Voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.