Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a numit conducerea Consiliului Concurenţei - Chiriţoiu prinde un nou mandat, după ce s-a modificat legea special pentru el

Mediafax
Bogdan Chirițoiu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea lui Bogdan-Marius Chiriţoiu ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de preşedinte, pentru un mandat de 5 ani, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind numirea lui Dan-Virgil Pascu ca membru al Plenului Consiliului Concurenţei, în funcţia de vicepreşedinte, pentru un mandat de 5 ani.

Pe 25 mai, Comisia de privatizare din Senat şi Comisiile de buget-finanţe şi economice din Senat şi Camera Deputaţilor au acordat aviz favorabil pentru cei doi pentru posturile vacante de membru în plenul Consiliului Concurenţei. Bogdan Chiriţoiu este în prezent preşedintele Consiliului Concurenţei. Anteior, legea a fost modificată speciat pentru a permite preşedintelui Consiliului să ocupe şi un al treilea mandat.

Plenul Consiliului Concurenţei este un organ colegial, format din 7 membri - un preşedinte, 2 vicepreşedinţi şi 4 consilieri de concurenţă.

Durata mandatului membrilor plenului Consiliului Concurenţei este de 5 ani.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.