Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Cotigă, surpriza București 2020 pentru Popești-Leordeni

Facebook
Bogdan Cotigă

Alegătorii din Popești-Leordeni au, pe 27 septembrie, posibilitatea de a alege dintr-o ofertă variată de candidați la funcția de primar. Deja impresia generală care se conturează este că actualul edil trebuie schimbat pentru că în cele două mandate pe care le-a avut la dispoziție a promis mult și a făcut extrem de puțin.

Dintre cei opt candidați care își joacă șansele, unul pare să aibă un traseu ascendent a reușit deja să capteze atenția oamenilor din acest oraș. Este vorba despre un tânăr cu experință în administrație publică la primăria Sectorului 3, Bogdan Cotigă, care candidează din partea unui nou partid, București 2020.

Acesta a găsit o metodă inedită de a se promova distribuind pe Facebook clipuri video neprelucrate prin care oferă soluții din experiența proprie la problemele majore ale orașului. Bogdan Cotigă nu a venit cu promisiuni exagerate și are avantajul faptului că a făcut deja în Sectorul 3 multe din lucrurile pe care le propune cetățenilor Popești-Leordeniului. Suflul nou pe care îl inspiră dar și programul său, pe care a început deja să îl distribuie prin oraș sub forma unor pliante, dar și pe rețelele de socializare intră în contrast major cu promisiunile actualului primar care par mai degrabă să strârnească râsul oemenilor decât intenția de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.