Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu (PRU): Ponta nu va fi afectat de afirmaţiile preşedintelui

diaconu

Preşedintele Partidului România Unită ( PRU), deputatul Bogdan Diaconu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că afirmaţiile publice ale preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997-2001 nu vor influenţa alegerile prezidenţiale.

"Nu cred că premierul Victor Ponta ar putea avea de suferit în urma declaraţiilor publice ale preşedintelui Băsescu. Între cei doi sunt multe asemănări. Probabil cunoaşteţi proverbul românesc 'râde ciob de oală spartă!'", a spus Bogdan Diaconu.

El a spus că la alegerile prezidenţiale din noiembrie, PRU nu va susţine niciun candidat, iar membrii şi simpatizanţii formaţiunii pot să voteze după cum cred de cuviinţă.

"Cred că avem cea mai slabă campanie electorală pentru prezidenţiale din 1990, încoace. Nu susţinem niciun candidat pentru că n-a convins niciunul că ar merita votul nostru, iar pe simpatizanţii şi membrii noştri îi lăsăm să aleagă ce doresc sau pot să pună ştampila de vot pe toţi. Practic, românii nu prea au pe cine să voteze", a spus Bogdan Diaconu.

Preşedintele PRU a fost prezent, marţi, în judeţul Maramureş pentru a participa la constituirea filialei judeţene care va fi condusă interimar de Vasile Vlaşin. El ocupă şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.