Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu reacționează DUR la declarațiile lui Ludovic Orban privind impozitarea industriei IT

Bogdan Diaconu

Ldierul PRU Bogdan Diaconu susține că prin declarațiile privind impozitarea industriei IT liderul PNL, Ludovic Orban, se plasează împotriva intereselor naționale.

"Declarația repetată a președintelui PNL, Ludovic Orban, privind impozitarea industriei IT plasează acest partid în rândul formațiunilor politice antinaționale! Am crezut că a fost o doar una dintre ieșirile necontrolate ale acestui politician, dar Orban a revenit și mai apăsat asupra temei. Dar dincolo de stupiditatea lor, astfel de declarații ascund un pericol uriaș pentru România, iar poziționarea liberalilor are largi conotații de trădare a intereselor naționale.

Citește și: FOTO Ce arsenal avea asupra sa UCIGAȘUL polițistului din Timiș când a fost prins de oamenii legii

România a trecut prin mai multe încercări de destructurare a ființei naționale. Războaiele secolului trecut, comunismul, apoi cei 30 de ani de „tranziție” și „post-tranziție” au fost tot atâtea bătălii în care neamul nostru a suferit îngrozitor. Iar în timp ce multe alte țări și-au crescut și consolidat capitalurile, noi am fost mai mereu săraci. Toate victoriile noastre au fost plătite cu sânge. Și, da, este adevărat, cândva, liberalii au contat și și-au meritat numele de partid național. Dar în ultimii 30 de ani, peneliștii au fost implicați direct în devalizarea industriei românești.

Partidul România Unită militează pentru creșterea capitalului românesc! Într-o lume inegală din perspectivă economică, susținerea de către stat a unor activități care contribuie la capitalizarea țării este obligatorie. Trebuie oprit tratamentul preferențial pentru capitalul străin, care se înmulțește în România, iar apoi „pleacă” spre alte zări, nu dezvoltarea companiilor românești. Altfel, creșterea firmelor românești este doar o poveste a unor indivizi ca L. Orban. Orban și ai lui, ca și cei din toate celelalte partide românești, de la stânga la dreapta, au făcut ca noi să nu mai avem tractoare românești pentru câmpul și grâul românesc sau oțel românesc pentru industria românească. Naționalism, nu globalism!

Azi, capitalul românesc nu are voie să se dezvolte, nu are voie să concureze capitalul german, francez sau austriac. Puteți numi cinci mari companii românești care să se poată măsura cu sutele de mari companii străine? E greu să le identificăm. Le putem construi? Bineînțeles. Dar nu cu indivizi ca acest nefericit L. Orban. Le putem construi având un guvern #pentruȚARĂ !", scrie Bogdan Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.