Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu: Români, nu vă lăsați înșelați! Mai avem 7 ore ca să salvăm România!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Bogdan Diaconu

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care încearcă să-i convingă pe români sa nu se lase înșelați.

''Trendul crescător al participării la vot arată limpede: mâine, cineva important va primi 5 ani cu executare! Așa ne-a „informat” ambasada Danemarcei. Un „rucsac” plin în spinarea celui care a distrus PSD, care a controlat la sânge fiecare mișcare a partidului având un singur obiectiv: controlul puterii cu orice preț!

„Laboaratoarele” lui Werner-Helvig au pregătit terenul pentru schimbarea guvernării. O mișcare acoperită democratic de cele două scrutinuri de azi, dar pregătită în rafale de ale propagandei de multă vreme.

Citește și: Gabriela Firea a fost la VOT: 'Visez, sper că nu cu ochii deschişi, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru România'

Unul plătește pentru aroganță, altul profită de puterea serviciilor! Așa se fac jocurile la urne, așa sunt românii din nou carne de tun a propagandei acestor construcții politice la fel de ticăloase.

Din păcate, românii au de ales între două bande de profitori, una mai trădătoare ca alta.

30 de ani de conduceri trădătoare ne-au adus, iată, la o confruntare a ticăloșilor care profită de buna-credință a românilor. Naționalismul este singura cale dreaptă a României!

Români, nu vă lăsați înșelați! Mai avem 7 ore ca să salvăm România! Fiți #pentruȚARĂ ! Votați Partidul România Unită!'', a scris Bogdan Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.