Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Gabriel Prâlea, vicecampion mondial la Campionatul de Karate Kyokushin de la Sibiu

www.agerpres.ro

Bogdan Gabriel Prâlea, reprezentantul Federației WAKU din Galați, a obținut medalia de argint, clasându-se pe locul 2 la categoria de cadeți U18/peste 75 kg, la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin, după ce a pierdut duminică finala cu polonezul Szymon Olpinski, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Un alt rezultat bun a fost obținut de către Madena Bozianu, din Ploiești, legitimată la WKB România, care a ocupat locul patru, la categoria adulți/sub 60 kg. Tânăra în vârstă de aproape 22 de ani a fost învinsă în semifinală de o sportivă din Rusia, însă la final a urcat pe podium pentru a primii laurii muncii depuse în cadrul acestui turneu. 'A fost o experiență frumoasă și foarte bună pentru mine. A fost un campionat foarte greu, s-au strâns aici cele mai bune luptătoare din lume, dar cred că mie îmi prinde foarte bine. Cu cât prind mai multă experiență, cu atât o să mă descurc mai bine. La Europene am câștigat de mai multe ori, dar la Mondial e primul meu rezultat. Am mai participat când eram mai mică, dar nu am reușit să câștig un premiu. în viitor îmi doresc să lupt cât mai mult, să mă antrenez din ce în ce mai bine și să încerc să duc țara asta cât mai sus', a declarat Madena Bozianu, conform Agerpres.

Citește și: Veste MINUNATĂ pentru Simona Halep: Ce a anunțat WTA

Sportivii din Rusia au luat cele mai multe premii la această ediție a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin. Zece sportivi ruși au reușit să ia medaliile de aur la toate cele trei categorii de luptă.

'Este prima dată când câștig un campionat mondial. în momentul de față nici măcar nu pot să exprim ceea ce simt. A fost un campionat extrem de puternic, cu o mulțime de sportivi extrem de buni, campioni mondiali și pe mine acest lucru mă face să mă simt cu atât mai bine. Mă simt emoționat pentru că sunt și eu un campion mondial printre alți campioni mondiali. Astăzi sunt campion mondial și este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le-am simțit vreodată', a declarat Artem Nazaretin, 24 de ani, din Rusia, câștigătorul categoriei de adulți/sub 80 kg.

Peste 400 de sportivi din 40 de țări, membri ai 70 de echipe din 14 organizații internaționale au participat la ediția cu numărul cinci a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin, desfășurat la Sibiu, în perioada 27-28 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.