Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Licu, anunț BOMBĂ în plină reconstituire a crimelor de la Caracal: rezultatele INML sunt VALABILE

Ultima Ora breaking news

Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat marți că raportul INML privind ADN-ul este valabil, chiar dacă pe rolul Parchetului există un dosar penal in rem care analizează modul în care specialiștii au efectuat analiza oaselor găsite în Caracal în cazul Alexandrei, conform Mediafax.

„Am încredere în colegii procurori de la DIICOT, sunt convins că dânșii analizează toate chestiunile. De fapt, stând de vorbă cu ei m-au asigurat că sunt mai multe versiuni de anchetă, analizează toate sesizările, toate indiciile. Sunt convins că la finalul anchetei, vor fi lămurite toate aspectele. Este o desfășurare de forțe aproape unică în istoria parchetului. Este cea mai amplă investigare în acest tip de infracțiuni care s-au desfășurat în cadrul PICCJ”, a declarat procurorul general la sediul CSM.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

Întrebat dacă rezultatele INML în privința ADN-ului Alexandrei Măceșanu sunt valabile, în contextul dosarului penal in rem privind analizele specialiștilor, Bogdan Licu a răspuns: „Bineînțeles că sunt valabile”.

Parchetul General anunță că procurorii au deschis, în urma unei sesizări, un dosar penal in rem privind modul în care specialiștii INML au efectuat analiza ADN în cazul Alexandrei Măceșanu, iar în cauză sunt cercetate infracțiunile de infracțiunile de favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.