Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Licu, ATACAT dur la Curtea de Apel Craiova - Ramona Săcărin a IZBUCNIT

agerpres.ro
bogdan licu

Atacuri dure lansate de avocatele familiei Săcărin la Craiova, acolo unde, la Curtea de Apel, se judecă cererea procurorului general al României, Bogdan Licu, privind revizuirea procesului de adopție al micuței Sorina, care a fost ridicată cu mascații de la familia de asistenți maternali la care locuia în Baia de Aramă.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Avocatele familiei Săcărin, cuplu de români care locuiește în SUA și care a adoptat-o pe micuță au acuzat că cererea lui Licu are la bază informații din presă și nu o încălcare a legii și că ancheta făcută de SIIJ are ca scop justificarea existenței secției, nu binele minorei Sorina.

La rândul său, Ramona Săcărin a acuzat că nimeni nu a intervenit atunci când fetița era ținută ilegal de familia de asistenți maternali, acuzând că imaginile cu procuroarea care o târăște pe micuță nu trebuiau să fie făcute publice, fiind vorba de viața privată a minorei. Săcărin a conchis că în România autoritățile sunt de partea celor care încalcă legea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.