Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Licu face LUMINĂ - Pașaportul Sorinei ar fi fost OBȚINUT ILEGAL: SIIJ l-a reținut pentru verificări

Mediafax
bogdan licu

Procurorul general al României, Bogdan Licu, face lumină în cazul reținerii pașaportului micuței Sorina de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Practic, după ce magistrații au decis că adopția micuței a fost legală și nu e necesară o revizuire a acesteia, micuța Sorina ar fi putut pleca din țară, alături de familia adoptivă.

Acest lucru nu a fost însă posibil din cauză că pașaportul micuței a fost reținut de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Bogdan Licu a venit cu detalii după o scurtă vizită la SIIJ.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

"Procedura de adopție este finalizată. Fetița nu putea pleca cu familia în acest moment pentru că nu avea pașaport. Părerea mea este că părinții adoptivi vor fi destul de deștepți să nu plece cu fetița din țară până nu se va soluționa și cererea de ordonanță președințială privind plecarea din țară. La acel moment au existat date și indicii cu privirel la legalitatea emiterii pașaportului, asftfel că acesta a fost reținut", a explicat Licu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.