Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Licu iese la RAMPĂ în plină luptă politică pe justiție: 'Procurorii sunt oameni și nu au cum să nu fie afectați de ceea ce se întâmplă'

agerpres.ro
bogdan licu

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marți, că procurorii sunt afectați de tot ceea se întâmplă în privința schimbărilor din sistem, iar el le-a recomandat să nu se lase influențați de discuțiile din spațiul public, care nu îi privesc, conform Mediafax.

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marți, întrebat în ce măsură influențează activitatea marilor parchete schimbările care apar la nivelul conducerii Ministerului de Justiție, că procurorii sunt afectați.

Citește și: Victor Ponta, APEL pentru vot NEGATIV pe proiectul de suflet al lui Dragnea și Vâlcov

„Suntem afectați de tot ceea ce se întâmplă, de toată această agitație mediatică și nu numai mediatică. Procurorii sunt oameni și nu au cum să nu fie afectați de ceea ce se întâmplă. Eu mi-am îndemnat colegii să fie obiectivi în ceea ce fac și pe cât posibil să nu se lase afectați de anumite discuții și alte probleme în spațiul public care nu ne privesc”, a spus Licu.

În privința discuțiilor privind numirea Adinei Florea, Licu a declarat că această problemă ar trebui tranșată „într-un fel sau într-altul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.