Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Mara, oficial CFR: Noi credem că Dan Petrescu va rămâne la echipă. Vrem să-l păstrăm

Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR în iarnă, având o ofertă de la Astana, echipă pe care clujenii au eliminat-o recent în faza preliminariilor Ligii Campionilor.

Totuși, antrenorul campioanei nu pare tentat să o accepte, existând varianta să se despartă de ardeleni doar în cazul unei propuneri extrem de avantajoase. ”Noi credem că rămâne. N-a fost vorba în niciun moment ca el să plece. Noi suntem foarte multumiți, atmosfera e foarte bună în sânul echipei. Suntem convinși că va rămâne în continuare cu noi. E un antrenor cu performanțe, oferte pe adresa lui vor apărea, dar noi sperăm să-l păstrăm.” , a spus oficialul echipei Bogdan Mara, la Pro X.

Citește și: Iohannis admite efectele negative asupra României după raportul Standard & Poor's: 'Un investitor se va gândi o dată în plus dacă să investească'

Acesta a vorbit și despre meciul CFR- Celtic: ”Ne dorim din suflet să reușim această performanță, să ne calificăm, ar fi bună pentru tot fotbalul românesc. Sperăm să adunăm puncte în continuare pentru fotbalul din România. N-a fost ușor să jucăm atâtea meciuri, aveam 37 de meciuri jucate din iunie până acum, e mai mult decât dublu față de orice altă echipa din România.

Suntem nevoiți să jucăm pe două fronturi. Poate pentru Celtic meciul nu are o miza așa mare. Antrenorul lor va menaja o parte dintre jucători. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Celtic are un lot numeros, valoros. Cei care vor intră, vor dori să arate că merită să joace. Un mic avantaj vom avea!” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.