Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Onuț: 'Nu pot trăi fără fotbalul din România. E ceva normal. Am canalele româneşti. Nu pot să scap vreun meci din România'

Bogdan Onuţ (42 de ani) s-a retras din cariera de fotbalist în 2012, dar nu a renunţat definitiv la sportul care i-a adus consacrarea. Acum, fostul fundaş central al lui Dinamo trăieşte în SUA, unde se ocupă de centrele de copii şi juniori ale lui Houston Dynamo, relatează mediafax.

citește și: Decizia radicală luată de Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu echipa sa

Onuţ trăieşte visul american, după ce în urmă cu câţiva ani a câştigat Loteria Vizelor şi a luat cu el întreaga familie. În urmă cu câteva zile s-a întors în ţară pentru o acţiune caritabilă, desfăşurată la Ploieşti, şi a oferit mai multe detalii referitoare la viaţa din Statele Unite ale Americii. ”Sunt antrenor. Eu zic că este o viaţă mult mai uşoară ca aici pentru că intri într-un mediu în care toţi oamenii sunt conectaţi la acest proiect, soccer. Absolut toată lumea îşi pune toate forţele pentru a dezvolta acest sport.

În Statele Unite, la momentul acesta, dezvoltarea decurge foarte rapid, sunt într-un proces enorm de dezvoltare şi vorbesc aici de la cele mai mici grupe de copii la grupele mari. Urmăresc fotbalul din România. Nu pot trăi fără fotbalul din România. E ceva normal. Am canalele româneşti. Nu cred că mă pot uita la canalele americăneşti şi să scap vreun meci din România”, a spus Onuţ pentru Telekom Sport.

Bogdan Onuţ a făcut primii paşi în fotbal la centrele Petrolului, iar ulterior a ajuns la Dinamo, pentru care a evoluat în perioada 2000-2003. Fundaşul a mai fost legitimat la Farul, Poli Iaşi şi CS Otopeni.

Onuţ are în palmares 3 trofee: un campionat şi două Cupe ale României. Toate au fost obţinute cu Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.